Ανακαίνιση Καταστήματος

ΑΒ Ανακαίνιση Καταστήματος

Οι Ανακαινίσεις Καταστημάτων είναι εξαιρετικά δύσκολα Έργα σε σύγκριση με τις ανακαινίσεις Σπιτιών και Γραφείων. Οι διαστάσεις των χώρων κυμαίνονται πολύ, το ίδιο και οι χρήσεις των καταστημάτων. Εξ' ορισμού, ένας χώρος καταστήματος δέχεται επισκέπτες και θέλει να επιτύχει πωλήσεις. Είναι σημαντικό λοιπόν η αισθητική και η λειτουργικότητα του χώρου να βοηθούν στην επίτευξη αυτού του στόχου, ειδικά σε χώρους που προϋποθέτουν την πολύωρη παραμονή των επισκεπτών, όπως είναι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης.

Ένας αδιάφορος χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν χώρο με ζεστό, φιλικό, ευχάριστο περιβάλλον, μόνο και μόνο από την διαμόρφωση και την διακόσμησή του. Η εμφάνιση και η διαμόρφωση του χώρου ενός καταστήματος μπορεί να αποτελέσει την διαφορά ανάμεσα σε μία επιτυχημένη και μία αποτυχημένη επιχείρηση.

 

Προσιτές Τιμές
Σας βοηθούμε να πραγματοποιήσετε τις εργασίες σας μέσα στην κρίση
Ποιότητα Εργασιών
Η ικανοποίηση του Πελάτη είναι η πρώτη μας προτεραιότητα
Μεθοδολογία Έργων
Παραδίδουμε ό,τι συμφωνήθηκε, μέσα στα χρονικά και οικονομικά όρια που θέτουμε
Μερικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε σκεφτεί πριν την συνάντησή μας:

 

 • Καθορίστε τα σημαντικά στοιχεία της ανακαίνισης του χώρου και τους στόχους σας. 
 • Καθορίστε το μέγιστο ποσό που θέλετε να δαπανήστε
 • Υπολογίστε τον μέγιστο αριθμό ατόμων που θα βρίσκονται στον χώρο
 • Υπολογίστε την μέγιστη πιθανή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος του χώρου, με εγκατεστημένο τον πλήρη εξοπλισμό
 • Υπολογίστε τις μέγιστες ανάγκες υδραυλικής εγκατάστασης και αποχέτευσης
 • Υπολογίστε τους επιμέρους υποχώρους που θέλετε να δημιουργήσετε (π.χ. τουαλέτες, κουζίνα, παρασκευαστήριο, μπουφές, κλπ). Σε γενικές γραμμές όσοι περισσότεροι οι υποχώροι, τόσο περισσότερη “φύρα” χώρου δημιουργείται, οπότε, μην το παρακάνετε.
 • Υπολογίστε τον όγκο του χώρου σε κυβικά μέτρα και τις διαφορετικές ανάγκες θέρμανσης/ψύξης/εξαερισμού των επιμέρους υποχώρων.
 • Αποφασίστε για τις ανάγκες διακόσμησης και φωτισμού
 • Αποφασίστε για το πιθανό concept διακόσμησης που θέλετε να έχει ο χώρος σας
 • Προ-Αποφασίστε για τον απαραίτητο εξοπλισμό και υπολογίστε τον χώρο που αυτός θα καταλαμβάνει. Είναι σημαντικό οι ενέργειές σας που αφορούν στην αγορά εξοπλισμού και οι ενέργειές σας που αφορούν στην ανακαίνιση του χώρου να γίνονται παράλληλα για να συνυπολογίζονται οι ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες που προκύπτουν!
 • Μήν αγχώνεστε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να μας ρωτήσετε για όποια απορία έχετε.

 

Με τον Ανδρέα συνεργάζομαι από το 2005 τόσο σε έργα δικά μου, όσο και σε έργα πελατών μου. Ανταποκρίνεται πάντα στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες των έργων, είναι εξαιρετικά συνεπής στα χρονοδιαγράμματα και τίμιος στις συναλλαγές του. Είναι πολύ καλός συνεργάτης, γεγονός που αποδεικνύεται από την πολυετή μας συνεργασία.
Ευάγγελος ΔενδρινόςΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ

Τα σχόλια είναι κλειστά.